Goochelen Ballonnenshow Schminken Dansen

 

Een standaard show van ruim 1 uur bestaat uit een leuke binnenkomst-act waarbij de kinderen eerst gelegenheid krijgen aan me te wennen: Clown Noekie is toch geen alledaagse verschijning bij je thuis! :o)

Ik stel mezelf op speelse wijze voor en de kinderen mogen hetzelfde doen. :o) 
Vervolgens betrek ik de kinderen met grappen en grollen bij spectaculaire goocheltrucs: de dansende zakdoek, het magische potlood en de ballon die niet kapot klapt, al gaan er nog 2 zwaarden doorheen. En de aap die ik uit de dierentuin laat verdwijnen óf de rode verlichte balletjes die ik zomaar uit ieders oor of mauw tover! Meer verklap ik niet hoor, het moet voor u natuurlijk ook nog een beetje een verrassing blijven! ;o) 

Dan is het ballonnentijd! Ik maak voor ieder kind een persoonlijke ballonfiguur. Van ballonnen maak ik in een handomdraai muizen, chihuahua's, poezen, puppy's, poedels, tekkels, giataren, zwaarden, konijnen, paarden, dinosaurussen, zeepaardjes, olifanten, giraffen (mét trapje!), tortelduifjes in een hart (niet laten klappen, dan krijg je een gebroken hart!), zwanen, vlinders, bosjes bloemen, etc. waarbij de kinderen mij mogen assisteren en waardoor het al helemaal een 3dubbel knalfeest wordt ;o) Komt dat ziennn! :o) 

Tot slot sluit ik af met een verrassing en een gek dansje (Clown Noekie krijgt werkelijk iedereen mee, dansen kan ze als de beste!). 

Clown Noekie beschikt bovendien ook nog over een schminkkoffer en een schminkboek waaruit de kinderen uit 80 voorbeelden mogen kiezen hoe ze eruit willen zien. Megamindy, Spiderman of gewoon een zoete prinses. Clown Noekie draait nergens haar schminkende hand voor om! Ook ben ik gek op metamorfoses: ik verander de kinderen als bij toverslag in een stoere ridder met zwaard en riem of in een prachtige prinses met mijn mooie gekleurde ballonnen in 30 verschillende kleuren! De kinderen mogen kiezen! 


Pssst... Clown Noekie is niet duur en is al vanaf een half uurtje te huur! Bel, mail, sms of app Clown Noekie voor meer informatie. Er is heel heel veel mogelijk! :o)